tirsdag den 25. maj 2010

Ingen robåd!

Så er flybilletterne i hus!

Sammen med mormor og morfar letter vi fra Jylland mod København den 7. ved middagstid og planlægger et lille smut omkring Tivoli, inden vi skal tidligt i seng. Næste morgen, lige omkring den tid hvor hanen galer, indtager flyve-pive-skiden en lille hvid ting og sætter sig i flyet mod Paris og Bogotá, hvor vi skal forsøge at slå de næste 12 timer ihjel, inden vi er fremme midt på eftermiddagen lokal tid.

Efter mange overvejelser, har vi valgt at bo på Hotel Halifax, hvor vi forhåbentlig får selskab af andre danske familier. Stedet bliver rost at alle der har været der - og så skulle maden være rigtig god modsat det andet hotel vi havde i kikkerten. Ikke uvæsentligt, når man skal bo et sted i 7-8 uger! (Selvom man måske ellers havde en chance for at tave sig lidt ;-) )

Nu skal vi kun sove 13 gange mere :-)

6 kommentarer:

  1. Dejligt at få styr på billetter mm - 13 nætter (nu kun 12) er jo ikke så galt vel......tror sgu du når at overhale mig i forhold til at få din søn i armene...her sker ikke en skid! Ha´ en dejlig dag, Heidi. Knus

    SvarSlet
  2. Øv Trine - håber snart bettemanden popper ud, så du kan få dine tynde ben tilbage og ikke blive ved med at have "tøndeben" nu ;-)))

    SvarSlet
  3. ååhh hvor skønt Heidi
    Skal mormor og morfar være sammenemd jer i Colombia ? - eller er det blot på kbh. turen.
    Den der lille hvide tinge ;-) ? - skift du den ud med to guld"bajere" - gerne indtaget i tivoli ;-)
    Rigtig rigtig god tur - og kors hvor vil jeg glædes over at følge jer ;-)
    Knusende tanker m.v.
    Hanne N

    SvarSlet
  4. Malene Lysgaard26. maj 2010 kl. 20.32

    Hej Heidi.

    Hvor er det altså skønt at i MEGET snart sætter kurs mod yngstemanden. Vi glæder mig til at følge jer på jeres rejse. Mon voksiposen er blevet færdig inden udrejse?+;o)

    Kæmpe knus
    Malene - fra zonen

    SvarSlet
  5. Skønt at se dig tælle ned... 13 dage mere...
    Og vi ville da elske at gøre jer selskab... ;o)
    Kh Mie

    SvarSlet
  6. Hej Heidi - hvor dejligt at billetter og hotel er på plads - dejligt at du har en præcis dato det er så skønt at kunne tælle ned 13 12 11 10..... jeg vil glæde mig til at følge med på bloggen kh Anette

    SvarSlet