lørdag den 3. juli 2010

Dag - 25 Colombiansk pas

Henrik havde for tredje dag i træk en date med Carolina - den smukke medarbejder hos AC i Bogotá. De kørte afsted fra morgenen af, for at hente Malthes fødselsregistreringsattest, som nu endelig var klar. Da de kom tilbage på hotellet, var det meningen at jeg skulle have overtaget "daten" og taget med hen for at lave colombiask pas, men i stedet traf vi en hurtig beslutning og tog afsted hele familien, for så bagefter at kunne invitere Carlina på frokost. Det skulle dog vise sig at være en uheldig beslutning, idet vi kom til at vente mere end 2 timer på paskontoret - unægtelig noget af en udfordring med 3 børn, der gerne ville have deres frokost. Men vi fik langt om længe Malthes pas - hvori han i øvrigt ligner en sur citron - det passede ham OVERHOVEDET ikke at få taget pasfoto ;-) Man er vel en mand af egen vilje ;-))

Vi fik en lækker frokost på en italiensk restaurant, inden børnene og jeg atter blev læsset af på hotellet, så Hernik og Carolina kunne fortsætte deres udflugt på tomandshånd. Inden de forlod hotellet, ville Carolina dog lige lave aftale med Det danske Konsulat om, at vi kom og fik lavet pas på tirsdag inden afrejsen onsdag over middag. Hun fik desværre at vide, at det ikke kunne lade sig gøre pga møder, så vi blev lige lidt lange i hovederne, nu var det jo lige lykkedes os at få flybilletter. Heldigvis fik hun fremtryllet en tid til os onsdag formiddag, så nu skal vi nok nå at få passet klart inden hjemrejsen senere på dagen.

Derefter kørte de til ICBF for at aflevere de sidste papirer og et koip af Malthes pas. Vi skulle egentlig have haft et stykke papir med os hjem, men Helena har lovet bare at eftersende det, da det næppe bliver færdig til onsdag. (Det er helligdag på mandag her i Colombia)

Som tidligere nævnt, har vi hele tiden haft planer om en tur til kysten, men da sagen nu er blevet så hurtig færdig herovre, har vi måttet droppe den plan, da vi gerne vil hjem, når nu muligheden er der. Vi overvejde kort at tage derop i 3-4 dage, men synes det blev alt for dyrt, så vi har i stedet bestilt et skønt hotel nede i lavlandet 3 timers kørsel herfra. Der kører vi til lørdag morgen og vender først tilbage tirsdag middag. I Giradot er der varmt - så vi regner med at ligge i poolen de næste 3 dage. Med det gode vejr der er i DK lige nu, er vi jo nødt til at gøre noget for at få lidt farve ;-))

P.S. Rejseplanen er opdateret!

3 kommentarer:

  1. Hvor ser det lækkert ud det hotel...
    Kh Mie

    SvarSlet
  2. Selvfølgelig ses vi i Billund. Glæder os. Mangler nu bare en ønskeseddel:-)

    SvarSlet
  3. Hellere to timer på paskontoret med 3 sultne børn end 2 ugers ekstra ophold fordi datoen er overskredet 15/7.... :o)
    Håber I nyder jeres ferie i lavlandet!

    SvarSlet