onsdag den 7. juli 2010

Dag 29 - Sidste nat med kliken

Ja, sådan føles det næsten at skulle tage afsked med Colombia for denne gang. Mere om det senere.

Vi blev hentet i Giradot kl 9 af vores favoritchauffør Juan Carlos og stik modsat turen derned, så fløj vi nærmest til Bogotá.




Cliff hanger ;-)
"Den lille Ole..." der måtte en paraply til at skygge for Malthe, mens han sov.


Da vi så nåede bygrænsen hørte flyveturen til gengæld op. Som nævnt i et tidligere indlæg, så der den sydligste del af Bogotá hjemsted for mere end 2,5 millioner mennesker, og det medfører altså at trafikken er tæt. Der er en kun en hovedvej ind i Bogota fra sydvest og den fører gennem denne del af byen, hvor busser, lastbiler, taxaer, varebiler, motorcykler og enkelte hestekærrer kører ud og ind imellem hinanden. Her er meget få lyskryds - det er ren survival of the fittest. Politiet kommer en sjælden gang og forsøger at styre trafikken, men det blvier den iflg. chaufføren kun værre af. Turen gennem byen tog næsten 2 timer, så vi var ved at være noget flade da vi nåede Halifax.

Her havde vi et kort pitstop, inden vi løb på Mac D for at få frokost og tilbage igen til Halifax, hvor Henrik og Frederik blev hentet, for at køre til ICBFs kontor efter Malthes fulde journal på ca 100 sider (Med undtagelse af et enkelt stykke papir, som den adoptionsansvarlige lige rev ud i farten! Vi gætter på det var plejemorsadresse) Derefter kørte de på Guldmuseet, hvor de skulle se nogle af det guld spanierne i sin tid stjal fra indianerne i bl.a. Guatavitasøen, men som siden hen er blevet leveret tilbage.


Mens drengene var på tur, tog Andrea og jeg - nå ja og Malthe selvfølgelig - et smut i MAKU, hvor vi fik købt de sidste souvenirs. Det belv dog en kort tur, da M. valgte at skide i bleen lige som vi satte os i taxaen, og den snu mor havde selfølgelig ikke taget pusletasken med!

Til aften har vi spist afskedskage til dessert. Traditionen tro giver den hjemrejsende a-familie kage den sidse aften, og denne gang var det altså vores tur :-) Mums en kage - den smagte af jordbær, af sommer og af Danmark!!

Resten af aftenen er gået med at pakke kufferterne. Vi regner med at kunne holde os inden for de 4 gange 23 kilo.

Det er en underlig følelse at sidde her den sidste aften i Colombia. Eller den sidste  for denne gang - for vi vender helt sikkert tilbage inden for få år. Dog ikke for at adoptere flere børn. Vi har vist opbrugt vores kvote af held, med de tre vidunderlige børn vi har fået!

Vi har haft en dejlig tur - nok vores bedste, fordi vi er kommet hertil med en anden ro på end tidligere. Vi havde ikke forventet at skulle hjem så tidligt, men har omvendt heller ikke lyst til at blive længere, når nu alle formaliteter er i orden. (I hvert fald hvis vi får det danske pas imorgen!!) Vi glæder os til at komme hjem til den danske sommer, vores familie og venner.

Vi når nok ikke at skrive inden afrejsen imorgen, men vender selvfølgelig stærkt tilbage med et tårevædet indlæg om hjemkomst, afsked med ventetiden, rejsen osv.

5 kommentarer:

  1. Kære alle 5.

    Tak for en vidunderlig rejse sammen med jer her på bloggen.
    Det har været skønt at følge jeres sidste etape af løbet mod at blive en familie på 5.
    Vi glæder os til at have jer tilbage i DK igen, og til at hilse på sidste skud på stammen.
    Håber det går glat med at få det danske pas i morgen, og at hjemrejsen går som smurt.
    Ha' det godt til vi ses.
    Knus Laila

    SvarSlet
  2. Hej alle 5.

    Det har været fantastisk at følge jer på denne rejse! Tusind tak for det! Og endnu et stort tillykke med hinanden!
    I må ha' en rigtig god tur hjem. Håber alt går som planlagt!

    Hilsen Malene (zonen)

    SvarSlet
  3. Tak for rejsen :-) Det har været helt fantastisk at følge jer og en fast daglig rutine at kigge ind imens Mathias sover. Ha' en rigtig god tur hjem!
    Kh Sisse zonen

    SvarSlet
  4. Hvor har jeg bare nydt at følge Jeres Livs Rejse nr. 3! :-)) Tusind tak fordi jeg måtte! :-) Rigtig god rejse hjem - glæder mig til at læse om hjemturen! :-)

    Kh Lene

    SvarSlet
  5. God tur hjem - og shit I var heldige at få hele journalen!
    Kh Mie

    SvarSlet