mandag den 7. juni 2010

Dag 0 - København

Så kom vi endelig afsted!

Inden afgang fra Karup blev mormor og morfar dog lige mødt med en ekstra udfordring, idet deres nye kuffert gik i baglås, allerede inden de forlod huset. Heldigvis var morfar effektiv og fik klippet låsen på kufferten op, mens mormor ringede til forhandleren der kom susende fra Holstebro med en ny kuffert til dem, så de nåede lufthavnen i tide.

Første del af rejsen er kun gået til København, hvor vi har indlogeret os på Hotel Hilton. Ikke ringe må man sige;-)) Efter et par timers hygge på hotelværelset, hvor vi ventede på at regnen skulle høre op, tog vi indtil byen. Målet var en smuttur i Tivoli og en "nu er det nu"-Legendary Burger på Hard Rock Café. Vi nød den gode mad og et par timers hygge med onkel Oliver. Dejligt at se ham inden afgang.

Tilbage på hotellet kæmper vi nu med at få børnene til at sove - de er spændte og med uro i kroppen som os andre, så vi kan med lethed forestille os, hvordan de næste par dage bliver med overtrætte børn med jetlag! Vi må forsøge at tage det hele med godt humør, og så glæde os over at vi nu kun skal sove 3 gange mere, før det er Malthedag:-))
(Henriks og morfars næser er normalt ikke så store - det skyldes vinklen og den meget tætte afstand, hvorpå billederne er taget ;-))

7 kommentarer:

  1. Godmorgen!

    Dejlige billeder :-))

    Hvor ser I alle bare forventningsfyldte ud.

    Håber, at flyveturen er gået godt - for alle!

    Eva

    SvarSlet
  2. Hej alle 6

    Lige nu hænger I sikkert et sted over Atlanten og jeg sender mange gode tanker til jer (især dig Heidi - håber pillerne virker ;-))
    Hvor ser I glade og forventningsfulde ud på billederne, og med rette - for om 6 timer lander I jo i det skønne Malthe-land.

    Kram fra Laila

    SvarSlet
  3. Hej
    Dejlige billeder lyser af forventningsglæde og rigtig passer til blognavnet fra 4 til 5 (fra 6 til 8)
    Heidi - jeg håber I kan se tilbage på en god start på turen når du læser dette.

    kh Anette

    SvarSlet
  4. Hej alle sammen

    Åååhhh, tror alle vi andre er næsten lige så spændte som jer. I ser alle sammen så glade og forventningsfulde ud. Mormor og morfar ser rigtig rare og søde ud, hi hi. Dejligt for jer at I kan have dem med, og godt de også fik lidt ekstra tøj med :o)
    Glæder mig til at læse mere her på bloggen.
    Kh. Tanja

    SvarSlet
  5. Kan næsten mærke forventningens glæde helt herude på landet...
    God tur - og hold da op hvor du ligner din mor!
    Kh Mie

    SvarSlet
  6. Hej alle sammen. Håber I er nået godt frem og blevet indkvarteret i jeres nye "midlertidige hjem" Det er jo vildt spændende og vi glæder os så meget til at se billeder af vores nye fætter!knus fra faster

    SvarSlet
  7. Halløjsa ovre på den anden side af jorden
    Skønne billeder af hele rejseholdet;-)
    Vi har også mega meget kriller i maven og bliver helt rørt ved tanken om jeres dag imorgen, hvor I får vores nye fætter Malthe. Vi glæer os helt vildt til at se billeder af jer her på nettet, med eller uden Kleenex og røde øjne. Kan vi bestille et familiefoto, og meget gerne et billede af jeres tre skønne unger, en sej dobbelt storebror (med kasket?) og en lækker store/lillesøster.
    Knus fra tante 3

    SvarSlet