mandag den 28. juni 2010

Dag 19 - nedbrud og vafler

Pyh...sikke en start på dagen! Allerede inden morgenmaden gik det op for os, at der var alvorlige problemer med Heidis navlestreng - computeren! Fredag aften var den "gået ned", men vi troede bare den trængte til en pause eller at det var netværket på hotellet, der var gået i seng.

Vi er så heldige, at der bor en computerekspert dør om dør med os, så da vi kom ned til morgenmaden, faldt Heidi på knæ i håbet om, at han kunne fikse den. Tålmodig som en engel gik han i gang, men det tog ikke længe før han kunne konstatere, at der nok ikke var meget håb for at den kom op at køre.
Da måtte Heidi lige tude lidt for første gang - hvortil Frederik sagde: "mor, det er da bare en maskine!". Og drengen havde jo ret, men alle billederne fra denne tur lå på computeren, så lige nu var det ikke bare en maskine.

For at gøre en lang historie kort, så endte det  med at Henrik, Morten og børnene gik ud for at købe en ny dims, der gjorde at vi heldigvis  fik hevet billederne over på Henriks computer. Så måtte Heidi tude for anden gang.

Om eftermiddagen var vi en tur i MAKU en souvenirbutik i 3 etager!! Ikke fordi vi skulle have noget, men mere fordi vi synes momserne skulle se stedet inden de tog hjem. Der kom da også en lille smule i kurven ;-)) Det tudede Heidi dog ikke over ;-)) Det gjorde hun til gengæld da hun skypede med Sanne, der kunne fortælle hvor dejligt der var hjemme i Silkeborg lige nu og at lille Sofus nu kan gå.

Man må ikke praje en taxa på gaden herovre, så vi valgte at gå hjem fra MAKU. En dejlig tur i solskin, der "tilfældigvis" bragte os forbi "Crepes and waffles". Er du sunshine det var lækkert - og så til mindre en 20 kr. pr næse. Desværre nåede vi ikke at tage billeder af iskagerne før det var for sent, men mon ikke vi vender tilbage en dag ;-))

Da ungerne var lagt i seng brugte vi resten af aftenen på at kigge på forskellige hoteller ved den karibiske kyst. Vi regner  med at benytte chancen for at komme op til varmen og de lækre strande, når nu vi alligevel er i området ;-)

I øvrigt kan vi lige fortælle, at vi er så heldige at dem der har boet i vores hus de sidste 14 dage, har valgt at de gerne vil blive boende indtil vi kommer hjem. Det er vi superglade for, da vi ikke har lyst at huset skal stå tomt så længe.

2 kommentarer:

  1. Der ligger en Crepes & Waffles i Park 93:-)

    Kh

    Marianne

    SvarSlet
  2. C&W - I like - de havde også gode pangekager :-)
    Tror du, at I kan nå til kysten? Er sentencia'en ikke lige oppe over???
    KH Mie

    SvarSlet