mandag den 14. juni 2010

Dag 6 - Zona T

Vi sover fantastisk godt nu, hvor vi alle er kommet over vores jetlag. Malthe sover 10 timer i streg om natten, så det kan vi vist ikke klage over. Den eneste der er vågen 29 gange om natten er mig, der skal tjekke hvad klokken er, for at være klar med flasken til Malthe, når han sætter morgensirenen i gang.

Efter morgenmaden - hvor scrambled eggs idag var erstattet med pandekager - gik vi en tur til "Zona T". Om søndagen er en del af gaderne her i byen lukket for bilkørsel, så man kan gå på vejen i stedet for at kæmpe sig hen over de meget ujævne fortove med klapvognen. Og endnu bedre så slipper man for den frygtelige os, der normalt er i gaderne. C02kvoter, blyfri benzin og katalysatorer er vist ikke noget der findes her!

"Zona T" er et område med caféer, restauranter, natklubber mm, men også et stort shoppingcenter. Vi var dog alt for tidligt på den, så vi måtte vente en time på at de åbnede. Vi fik en smoothie på "Juan Valdez" og gik så en tur rundt og kiggede i kvarteret. Dette var virkelig er internationalt kvarter - der kunne have ligget hvor som helt i verden:  B&O, Louis Vitton, Converse, Bvlgari osv. Vi købte dog kun et par sko til Frederik. Da vi var her første gang for 8 år siden, så vi ikke noget der var i nærheden af dette. Det er helt vildt at se den udvikling der er sket på så forholdsvis kort tid.

Ellers er resten af dagen gået med at se lidt fodbold, være en tur på legepladsen og på at piske rundt efter Malthe, som for alvor øver sig i at gå lige nu. Han er en lille, men utrolig muskuløs fyr, der kravler op over alt - så her er nok at se til, men det er skønt. Især fordi han samtidig også er rigtig god til at sidde og nusse :-)
 

Vi sidder lige nu i vores "lounge" på momsernes værelse. Værtinden her på Halifax, kom i aftes og spurgte om ikke vi ville have en sofa ind på deres værelse, når nu vi sad der om aftenen efter børnene er puttet. Supergod service og tophyggeligt med lidt voksentid efter kl. 20.

4 kommentarer:

  1. Malthe er vist en fyr med krudt i numsen - herligt.Det ser ikke ud til morfar fik lov at læse bogen færdig :)
    Skønt billede af de 3 guldklumper - de ser tilpasse ud.
    Mon ikke I skal i "Zona T" igen for at shoppe lidt til mor??
    Bæreselen klæder i øvrigt farmand godt - håber I er glade for den.
    Og super service på Halifax lyder det til - dejligt.
    Knus herfra
    Tante L

    SvarSlet
  2. Det der med tårer i øjnene er ved at blive en vane, når jeg læser med her.... Tak for det.
    Kærlig hilsen Estrid

    SvarSlet
  3. Kære Heidi
    Sikke en lækker mus der er kommet ind i jeres familie :-) Han er bare nuser

    kh Anette

    SvarSlet
  4. Skønt at følge jer. Det lyder til I har det dejligt, og er ved at falde rigtig godt til - både på Halifax og i forhold til jeres lille søn. Dejligt billede af jeres tre smukke børn!

    SvarSlet