søndag den 13. juni 2010

Dag 5 - Chicó Farm

Efter en stille morgen gik vi hen på formiddagen til Chicó Farm, der ligger en halv times gang derfra. Vejret var skønt, så vi nød at slentre op af bakken mod parken. Man kan dog godt mærke at man befinder sig oppe i 2000 meters højde, når man sådan finder på at lave noget fysisk ;-))

Chicó Farm blev indtil for små hundrede år siden ejet af den meget rig kvinde - Mercedes. I den tid lå farmen uden for Bogota, men nu er jorden solgt og en del af bydelen Chicó i Bogota.
Det er i det område vi bor og hvor også en del ambassader ligger. Mercedes var barnløs og yndede at rejse rundt i verden, hvilket ses når man besøger hendes hjem. Et fint  spanskinspireret hus, hvor man kan komme på rundvisning og se nogle af de ting hun hjembragte, men også forskellige præ-colombianske ting. Huset ligger i en skøn park. Gennem parken løber en kilde, der kommer oppe fra bjergene. Kilden er bevaret åben, så man kan følge den ned gennem parken.  Derudover findes en masse skøn vegetation og dejlige legepladser. Mercedes testamenterede sit hus og jorden omkring til byen efter sin død og den er idag åben for offentligheden ganske gratis. Absolut et besøg værd.

Resten af dagen gik med hygge, lektielæsning og en brydekamp.

3 kommentarer:

  1. Halløjsa
    Det lyder da ganske fornuftig med lidt motion op ad bakken. Det er godt for jer;-)
    Skønt at tale med jer hele 2 aftner i træk via skype. I er "næsten" hjemme, og det er vildt fedt at se Malthe live. Godt at se Andrea optræde festlig som vanligt og Frederik med kasket.
    Vi glæder os helt vildt til at se jer i DK, indtil da nyd nu Columbia og hinanden

    Tante 3

    SvarSlet
  2. Hej alle sammen.
    Ihhh...hvor er han lækker (altså Malthe) og hvor er han heldig at have fået så to skønne søskende, som allerede er så flinke til at tage sig af ham.
    Vi nyder og er dybt taknemmelige over at vi kan følge jer og jeres færden i Colombia. Jeg synes det er flot, at I virkelig har overskud til at dele jeres familieforøgelse med os. Tak for det.
    Kan I nu alle fortsat have godt...
    Knus fra faster Helle og hele hendes klan

    SvarSlet
  3. Skøn læsning og dejlige billeder. Ja Chico Park er rigtig skøn for både små og store. Den tur tog vi ofte.

    Fortsat god tur :-)

    Kh
    Marianne

    SvarSlet