lørdag den 26. juni 2010

Ny skype!

Vi er her endnu, men da Heidis computer er afgået ved døden, er vi lidt bagud med opdatering. Vender tilbage i løbet af weekenden, når Heidi er færdig med at græde ;-))

Hvis I vil skype skal i bruge Henriks: henrikkrogh2 :-))

5 kommentarer:

  1. Åhh stakkels Heidi....

    Ved INTET om computere, men da vi landede i Bogota fra Danmark og igen på vejen hjem fra Cartagena havde vi også store problemer med computeren. Den larmede, var langsom og til sidst kunne den slet ikke køre/starte....

    Men, men, men vel hjemme i Danmark igen tændte Carsten den og den kørte og har kørt upåklageligt siden.... Vi mener den havde HØJDESYGE noget, "folk" der siger de har forstand på computere, griner højt af, men alligevel ikke kan komme med en anden god forklaring på.... Så højdesyge.... :-)

    Mange hilsner
    Louise

    SvarSlet
  2. Shit - nu har I back-up af billeder mv.?
    Kh Mie

    SvarSlet
  3. Nej Mie - det havde vi lige netop ikke. Det var det værste. Det er nu lykkedes os at koble harddisken til en Henriks pc og få lagt billederne derover. Alt andet er vist tabt, men pyt med det - det var bare lidt arbejde ;-))

    SvarSlet
  4. Hej Heidi, Henrik og familie.
    Godt at hør at i på trods af computerproblemerne har kunnet redde billederne. Vi havde problemer for 5 dage siden, men fik den heldigvis fikset - den havde fået et slag, og kunne ikke starte op. Det tog kun 10 minutter for dem at lave den.
    Nu har vi (klog af skade) købt en 16 MB memorystik og lavet en backup af alt.

    kh.
    Kis, Mikkel og Søren

    SvarSlet
  5. Godt at Henrik havde fået lov at tage computeren med;-) Kasper har savnet sin kammerat i dag. Måske de skunne skype lidt på et tidspunkt.
    Knus Lone

    SvarSlet