mandag den 28. juni 2010

Dag 20 - Santa Barbara i solskin

Hold kæft hvor var det snyd!! Helt vildt snyd!!! Der var sgu mål til englænderene og hvordan kunne kampen ikke have udviklet sig, hvis de havde udlignet???? Tyveri var det - ved høj lys dag!! (Havde Beckham så bare  været på banen, så havder der da været noget kønt at kigge på!!)

Herovre kan vi se VM-kampene kl 9 og kl 13.30. England - Tyskland så vi imorges og begav os derefter mod søndagsmarkedet i Santa Barbara.
Vi endte med at være en hel flok, så der kom 4 taxaer for at hente os. Santa Barbara er et hyggeligt område med små hyggelige gader med gadehandlere. Ikke den slags man ellers ser på et hvert gadehjørne, men folk der sælger håndværk af forskellig slags. I området ligger også nogle små spisesteder og et stort flot shoppingcenter. På torvet var der idag opvisning af capoeira - brasilliansk kampdans.

Vi gik en tur i området og købte et par småting, inden vi gik ned i centeret for at spise frokost. Vi har ikke så meget mod på at spise på de små steder, da vi ikke føler os sikre på hvad  vi får serveret og i hvilken stand det er. Efter frokosten begav vi os hjemad på gå ben. En tur på en times tid, men det betød ingenting, da gaderne var bilfri og vejret fantastisk.

Til aften har vi hygget med mormor og morfar for sidste gang i denne omgang. De rejser hjem imorgen efter at have været med os de første 3 uger af denne tur.

1 kommentar:

  1. Halløjsa over there
    Hvor det skønt at høre, at Frederik ikke har mistet jordforbindelsen (kommentar om heidis computer død, det er jo bare en maskine). PY-HA hvordan var de unger da ikke været, hvis du Heidi var alene med dem i flere uger...;-)Lyder skønt med vafler, I er nødt til at komme tilbage og tage et billede til hjemmesiden, sur pligt...
    I Danmark er der skønt sommer nu. Nød 2 1/2 times sejlads i solskin og uden vind på Silkeborg søerne igår til naboens 50 års fødselsdag efter en skøn brunch først. Kathrine er netop taget på lejr med SFO i 3 dage... med tårer i øjnene, så måtte moderen cykle hjem inden det blev den helt store tude-koncert. Mette synes det er fedt, at storesøster så ikke kan drille hende i 3 dage, og hun mener hun skal sove hos os.
    Nyd det og glæder os til at se bounty-billeder.
    Knus tante 3

    SvarSlet