tirsdag den 29. juni 2010

Dag 21 - Farvel til momserne

Så kom dagen hvor vi skulle sende momserne tilbage til Danmark. Det har været helt igennem fantastisk at have dem med på denne tur - større end nogle af os turde håbe på! Det at få lov at dele en familiebegivenhed som denne med sine (sviger)forældre er helt ubeskriveligt. De har været til stor hjælp for både store og små.

Børnene ville de første dage ikke rigtig bruge momserne, selvfølgelig fordi Malthe var kommet til, så der agerede de mest praktiske grise. Men som tiden gik, blev momserne brugt mere og mere til leg og underholdning. Skønt for dem og os og det har uden tvivl bragt generationerne tættere sammen.

I forhold til Malthe har vi selvfølgelig holdt meget på ham de første uger. Men den sidste uges tid, vurderede vi at det fint kunne gå at lade momserne lege med ham og tage ham op på skødet for en kort stund. Alt basal pleje har vi selvfølgelig taget os af. Det fungerede fint for alle - og har betydet, at også momserne er godt på vej til også at få et tæt forhold til Malthe. ligesom til de andre børnebørn.

Vi voksne har også haft stor glæde af at have dem med. Aftenerne er blev brugt til snak, hygge og mindst et grineflip, mens der er belvet indtaget rigelige mængder kaffe og kage på momserne værelse, der lå lige over for vores, så vi sagtens kunne høre børnene.

Det kan varmt anbefales at tage bedsteforældre med på en henterejse - særligt når man har større børn med. På troas af et godt kendskab til adoption på forhånd, så giver det en hetl anden referanceramme, når man har været med og set på første hånd, hvordan tingene er i et land som Colombia.


--

Formiddagen er ikke gået med andet end afslapning her i huset, mens der blev pakket lidt. Efter frokosten var det tid til afsked med momserne og med en norsk familie, der også skulle rejse hjem idag. Det blev selvfølgelig lidt tårevædet - særlig fra Heidis side, men det var vel hvad man kunne forvente! Henrik tog med i lufthavnen, så vi var sikre på at de kom godt afsted. Nu er de på vej over atlanten og vi prøver at finde os til rette i vores "nye dagligstue".

TUSIND TAK FOR TUREN MOR OG FAR!!!  DET HAR VÆRET FANTASTISK!!!


3 kommentarer:

  1. Ja så sidder faster hjemme og tuder på jeres og momsernes vegne - men det er jo bare så fedt at de har været med! Dejligt at se og læse dagligt at I alle har det godt og oplever en masse! Vi glæder os så meget til at I kommer hjem !!!
    Knus og kram til jer alle!

    SvarSlet
  2. God tur hjem til momserne.
    Har forøvrigt nydt en sandwich og dansk vand på Papirfabrikken i Silkeborg i dag - i høj sol - men i flimrende skyggen under et træ. Det var skønt. Vejret herhjemme er skønt pt.
    Kh Mie

    SvarSlet
  3. Husker også vores afsked med mine forældre sidst vi var i Colombia. Puha - det var hårdt og blev også til en hel del tårer. Man mangler pludselig noget. Håber de får en rigtig god tur hjem. De har med sikkerhed fået en meget stor oplevelse - det er også rart at kunne dele den med børnene senere hen.
    Tanja

    SvarSlet