onsdag den 23. juni 2010

Dag 15 - Home sweet Halifax

Da vi stod op imorges regnede det stadig og det våde tøj, var ikke i nærheden af at være tørt. Derfor gik jeg efter morgenmaden i gang med at tørre vores jakker med hårtørreren, mens vi forsøgte at finde tørt og varmt nok tøj til at kunne klare en formiddag i lokalområdet. Mens jeg stod der fik vi lige øje på en enkelt kakerlak på størrelse med en flodhest, der havde sneget sig ind på badeværelset!

Kl 9.30 blev vi afhentet af en lokal chauffør og en guide, der tog os med ud på speed-sightseeing. Når nu vi var kommet herop, ville vi også nå at se noget inden vi skulle hjem igen. Heldigvis viste vejret sig fra den gavmilde side, så vi fik ikke vand først på dagen.

Første stop var en strudsefarm, hvor vi fik en interessant rundvisning og fik lov at fodre strudsene. Vi var dog nogle, der var mindre begejstrede for de store grimme dyr, så vi blev i første omgang udenfor hegnet  i vores bæresele. ( Der skal to til at bære sådan en!) Desværre blev vi senere nødt til at forcere indhegningen for at komme over til et andet område med strudse - det var en meget skrækindjagende færd, som vi heldigvis overlevede!


Næste stop var "El Fosil". Området omkring Villa de Leyva, har tidligere været en sø og siden hen har man fundet masser af fosiler, blandt andet af en kronosaur. (Dinosaur der har levet i vand)  Det var en meget interessant udstilling.

Sidste stop på turen var en lille farverig landsby, der især er kendt for souvenirfremstilling. Masser af små butikker bugner at alt det vi kan købe rundt omkring i resten af landet - her var det bare meget billigere. Desværre havde vi ikke så meget tid, da vi skulle tilbage til Villa de Leyva og have noget frokost inden vi blev hentet.

Kl 14.30 regnede det igen, men pyt, for da satte vi atter kursen mod Bogota.

Vi har haft en fin formiddag og har heldigvis fået set lidt af det vi gerne ville, men vi er alle glade for at være tilbage på Hotel Halifax igen. Størst har Malthes glæde været.Selvom han har haft en god formiddag idag, så var det tydeligt, at han nød at være tilbage. Han løb her til aften frem og tilbage neden under. Grinede og kastede sig på gulvet. Det var så skønt at se, og overbeviste os om, at vi har truffet den rigtige beslutning, ved at tage tilbage idag.

Det kan på ingen måde udelukkes, at vi en dag vender tilbage til Villa de Leyva, det skal bare være under helt andre forhold. Det er uden tvivl en meget charmerende by - som under ordentlige forhold ville have givet os en bedre oplevelse.

1 kommentar:

  1. Øv med turen som ikke var som I havde forventet, men dejligt at I alle og især Malthe nyder at være tilbage på Halifax.

    Tænker på hvor store de strudse egentlig var når nu karkalakkerne er store som flodheste ;) Det kunne vist have været rart for dig Heidi, med øjne i nakken - du er jo ved at dreje hovedet af led :)

    Hjalte har fået dræn i ørene i dag og det gik super godt (både for ham og moren!) så det er dejligt at det er godt overstået.

    Håber vi snart kan ses på skype - det savner jeg.

    Stor krammer til jer alle
    Tante L

    SvarSlet