torsdag den 10. juni 2010

Godmorgen

Så er der 3 en halv time til Malthe!

Klokken er nu halv syv i Bogota og de fleste af os har været vågne i 3 timer. Jetlag og sommerfugle i en stor pærevælling, gør at vi ikke får sovet meget. Vi bliver vist nødt til at tvinge en middagssøvn ned over hovedet på børnene, så de ikke sover kl. 19 igen i aften.

En film, 3 historier, 4 afsnit af Isastepz og et halvt ugeblad er brugt som underholdning. Nu må vi vist hellere komme ud af fjerene og blive Malthe-klar!

10 kommentarer:

  1. Held og lykke med dagen i dag. En dag man aldrig vænner sig til, og en dag man kunne opleve 1 mio. gange. Glæder mig til at se billeder at den lille gut og hele den lykkelige familie.
    Kh. Tanja

    SvarSlet
  2. Åh hvor jeg glæder mig til at se billeder af jeres skønne lille Malthe.

    SvarSlet
  3. Ja, nu er klokken så vel derhen af, hvor I skal til at tage det pæne tøj på og gøre jer så klar, som I nu kan blive til at møde et lille nyt menneske, som i den grad borer sig ind i jeres hjerter for altid!

    Hvor ville jeg gerne være en flue på væggen lige nu :-))

    Mange gode tanker fra Eva i regnvejrs DK

    SvarSlet
  4. Kære allesammen og specielt Andrea & Frederik

    Vi har lige siddet og spist chokolade boller efter børnehaven, mens mor har læst jeres blog op for os. Vi glæder mig os rigtig meget til at se billeder af ham Malthe-mus, som jo nu kun knapt er 90 min. fra at blive jeres for evigt.

    Rigtig mange tanker og knus fra Emilia, Alexander, Frederik Emil, Helle & René

    SvarSlet
  5. Lige om snart - lige om lidt, så er han jeres, Malthe-musen. Vil ønske jer en rigtig dejlig overdragelse. Glæder mig til at se et billede med 5 familiemedlemmer på.
    Kh Vivian

    SvarSlet
  6. Nu varer det ikke længe, inden i har jeres lille dreng i armene. Jeg glæder mig usigeligt meget til at høre hvordan det gik. Og jeg glæder mig endnu mere til at se billeder :)

    SvarSlet
  7. 3 kvarter til øjeblikket over alle øjeblikke...suset over alle sus...NYD DET
    Jeg glæder mig til at høre fra og ikke mindst se billeder af familien på 5.
    Mange tanker og knus

    Tante Laila

    SvarSlet
  8. Nu varer det ikke længe, inden det som I har ventet så længe på endelig skal ske. Jeg vil sidde klar med kleenex og glæder mig meget til endelig at se familien på 5.
    Knus og mange tanker
    Lone

    SvarSlet
  9. uha som jeg har tænkt på jer... Lene 1+2 håber at tæppet er lige i øjet til den lille guldklump og glæder os til at se billeder af den lykkelige, store familie.

    Knus
    Lener

    SvarSlet
  10. Hej
    Dejlige billeder - tillykke med hinanden - I klæ'r hinanden så godt - glæder mig til at høre mere. Han ser bare dejlig ud ham Malthe musen :-)

    kh Anette

    SvarSlet