onsdag den 16. juni 2010

Dag 7 - Monserrate

Mandag, der var helligdag i Colombia, brugte vi på en tur til Monserrate.

Monserrate er et bjerg der dominerer den østlige del af Bogotas centrum. Bjerget er 3152 m højt og på toppen ligger en kirke bygget i det 17. århundrede. Man kommer op til toppen af bjerget med enten tog eller kabelbane. Vi var med toget op - en tur der for os der ikke er vild med højder, var noget af en udfordring. Godt vi valgte at tage afsted på et tidspunkt, hvor kabelbanen ikke var åben, for så kender jeg et par stykker (og der er ikke børnene!!),der havde skreget så højt, at de nok havde valgt at køre ned i en vis fart igen ;-))

Det var en fantastisk tur op på toppen. Smukkere omgivelser skal man lede længe efter. Udsigten fra toppen er en historie for selv - se bare billederne herunder:


Efter turen til Monserrate kørte vi downtown og så den gamle bydel Candelera, Botero Museet, Bolivar Pladsen og Præsidentpaladset. Vi havde havde en lokal guide med, der fint forklarede og viste os rundt på sit  lidt alternative Colombia-engelsk :)


Turen var lidt anstrengende for Malthe, der til sidst ikke gad sidde i bæreselen mere. At vi så tilmed havde glemt en ske til hans mad, gjorde det ikke bedre, men han klarede sig med lidt kiks og valgte så til sidst at falde i søvn. Han var lidt pjevset resten af dagen - forståeligt når man bliver bombarderet med lidt for mange indtryk og ikke får sin tiltrængte søvn.



Til aften blev Malthe for første gang badet uden at blive ked af det. De andre gange har han brokket sig lidt, men med far ved sin side, var det fryd og gammen, som I kan se i nedenstående indlæg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar