onsdag den 30. juni 2010

Dag 22 - En stille dag på kontoret

Vi har ikke haft det store på programmet idag.

Et "tvunget" besøg på Las Palmas - det pensionat vores kontaktperson er er indvolveret i -  og en børnefødselsdag er hvad det er blevet til.

Vi boede på LP i 4 dage, da vi hentede Andrea for 5 år siden. Målet for besøget idag, var at få os til at gøre god reklame for stedet til andre danskere. Da vi skulle bestille hotel til denne tur, var vi i tvivl om hvad vi skulle vælge LP eller Halifax. Det er vi ikke længere - vi har helt klart valgt rigtigt ved at bo, hvor vi bor!!

Tilbage på hotellet holdt vi 1års fødselsdag for lille John der i går fik nye svenske forældre. Det var rigtig hyggeligt og meget kendetegnende for stedet her: God stemning og megen snak på tværs af nationaliteter.


Det var vist alt for i dag. Håber imorgen bringer lidt mere - ellers bliver det da snart en kedelig blog ;-))
I får lige lidt billeder af en lille fyr, der prøve-løber sine badebukser.





2 kommentarer:

  1. Det er bestemt ikke en kedelig blog, Heidi - det er dejligt at følge jeres tur og ikke mindst se billeder af Jer alle - især Malthe, som ser så glad ud :)
    KH, Metteline

    SvarSlet
  2. Ja, chill lige lidt du - kedeligt bliver det næppe her. Uanset om I dasker og hygger på hotellet, eller begiver jer ud på opdagelse, så er det bare skønt at læse om jeres tur.
    Men skulle du mangle inspiration til et indlæg, ja så rækker billeder af dine skønne unger laaaangt. Modeopvisning af badebukser er jo i sig selv et indlæg værd.
    mh Vivian

    SvarSlet